Vil du med på landet som i gamle dage?

Hvis du var barn på landet i gamle dage, skulle du altid hjælpe til på gården. Der var mange opgaver hver dag. Måske skulle du vaske tøj, pudse sko, skrælle kartofler, vaske op, eller måske sy knapper i, når de var faldet af dit tøj. Måske skulle du se til dyrene, og hvis du fik tid, kunne du måske også nå at kæle lidt med gårdens katte.

Fire onsdage i juli kan du være ”barn på gården” for en dag og prøve de mange gammeldags opgaver, og samtidig have det sjovt på hyggelige Flynderupgård. Du får udleveret en “Skudsmålsbog” og så får du et kryds, når du har været hos madmor, syersken, gårdskarlen, vaskekonen, rebslageren og grovsmeden. Men der er også plads til fritid – så kan du lave en græsdukke, ride på kæphest eller måske prøve vores smarte sæbekassebil.

Det koster 20 kr. for børn, gratis for voksne.

Der er aktiviteter onsdagene den 7., den 14. den 21. og den 28. juli. Vi åbner kl. 10.30 og lukker kl. 15.00.

I Spisestuen kan du købe varm mad, håndmadder, kaffe og kringle og meget mere.

Besøg også Hovedhuset anno 1920 eller se den spændende udstilling om Kongernes Nordsjælland i “Længen”.