Læs om et typisk år i venneforeningen.

Februar
i uge 7 holder vi vinterferie med aktiviteter for børn på værkstedet

Marts
Generalforsamlingen holdes gerne midt i marts. Vi starter med at spise sammen i Spisestuen, og efter generalforsamlingen er der gerne foredrag eller anden underholdning.

Juni

Den 5. juni er Grundlovsdag, og den holdes i gode, traditionelle rammer i den smukke have. Taler, sange, musik og en særlig grundlovsdessert er noget af det, der hører med.

Den årlige udflugt for medlemmer. Turen går fx til andre museer eller landbrug, hvor vi henter inspiration til arbejdet på Flynderupgård. Men også helt andre spændende ting kan vi vælge at se. Det er primært en tur for medlemmer.

Juli
Sommerferieaktiviteter. I juli er der aktiviteter for børn i følge med voksne. Vi arbejder med de gamle håndværk. Filtning, knipling, smedearbejde, rebslagning, båndvævning, smedning, fremstilling af gammeldags legetøj og græsdukker er noget af det, man kan prøve. Der er ofte markvandring, og der er gang i de historiske lege.

September
I september er der høstfest og høstmarked. Boder er sat op på gårdspladsen, hvor man kan købe kunshåndværk, honning og meget andet. Der serveres også forskellige madretter, som fx helstegt pattegris, kaffe og kringle, man kan bage sin egen pandekage, der er gerne hestevognskørsel m.m.

Oktober
Efterårsferie eller kartoffelferie. I uge 42 skal kartoflerne op, æbler presses til most, der røges sild, der bliver fremstillet mel på egen kværn og lavet roelygter0.

December
Juletræsfesten afholdes den 2. lørdag i december. Vi danser om juletræet, julemanden kommer forbi, hestevognen kører ture, og du kan købe gløgg, kaffe, varm kakao mm.

Andre arrangementer
Udover de mange faste arrangementer er der ofte andre arrangementer.