Flynderupgårds Venner inviterer til: Vinterferie på Flynderupgård

På landet i gamle dage var vinteren en tid, hvor der var tid til forskellige vintersysler. Der var næsten altid noget, der skulle repareres eller der skulle fremstilles nye ting, som skulle bruges senere på året. Men der var også tid til at hygge sig.

Og det kan du også komme til på Flynderupgård i vinterferien i uge 7.

Vi holder åbent fra tirsdag den 12. februar til og med fredag den 15. februar.

I gårdens værksted kan du bygge dit eget fuglehus eller en holder til fuglekugler, snitte træsværd eller bygge et lille skib. Du kan også prøve havrevalsen og lave dine egne havregryn og høre om, hvordan havren gennem tiden har været en meget vigtig fødekilde for både mennesker og dyr.

Du kan også hygge dig med påklædningsdukker, stoftryk, og dertil nyde en kop varm kakao eller kaffe, med en ”havregrødsbolle” til, og få en opskrift med hjem, så du kan bage dine egne lækre boller.

Husk varmt tøj, for aktiviteterne foregår i vores værksteder. Husk også lidt kontanter.

Vinterferie på Flynderupgård

Tirsdag den 12. februar til og med fredag 15.februar kl. 10.30 til 15.00.Bedst for børn fra 7 år og deres forældre/bedsteforældre.

Voksne 45 kroner. Børn fri entré. Der betales for materialer i værkstederne. Du kan betale med kontanter eller på mobilepay på 2531 1907.

Husk – Spisehuset har åbnet i vinterferien – se menuen på www.museernehelsingor.dk

Yderligere oplysninger fås hos:
Maria Dalsgaard, tlf. 49701684/25312269
Flynderupgårds Venner
Flynderupgård, Agnetevej 9, 3060 Espergærde

Fuglekasse