Flynderupgård inviterer igen i år til høstfest med spillemandsmusik, god gammeldags flæskesteg og handelsboder.

Vi har brug for hjælp til både at forberede og afholde selve festen. Der er arbejdsdag lørdag den 1. september, hvor den røde hejselade skal tømmes for landbrugsmaskiner og langbordene til fællesspisning skal stilles op. Vi mødes kl. 9.00 på Flynderupgård.

Lørdag deb 8. september er der inviteret til høstfest. Kan du brygge kaffe, hjælpe i øl salget eller andet, så vil vi meget gerne høre fra dig. Vi mødes lørdag kl. 9.00, pynter op og forbereder festen. Selve høstfesten med marked har åbent kl. 12.00 – 16.00.

Hvis du er interesseret i at hjælpe den ene eller begge dag, er du meget velkommen til at kontakte Birthe Moser – Flynderupgård Museet tlf. 4928 1900 eller på mail til Flynderupgårds venner pål info@fkfv.dk.

På gensyn!