Vinterferien står for døren, og som sædvanlig slås dørene op til en rigtig hyggelig og aktiv uge i værkstederne.

Vinterferien falder i år meget usædvanligt efter fastelavn. Derfor er fastelavnsrisene skiftet ud med hjemmebag og hygge i værkstederne.  I vinterferien bliver der fokus på de indendørs sysler, som typisk fandt sted på en gård som Flynderupgård i gamle dage.

På Flynderupgård kan du i uge 7 bage dine egne småkager efter en gammel opskrift, og selvfølgelig får du dine småkager med hjem. I gamle dage blev vinteren også brugt til at reparere tøj, knytte nye bånd og bændler, og måske sy nyt tøj. Omsat til i dag betyder det, at du kan lave stoftryk med æbler og kartofler, og lave dig et fint bogmærke, som du selvfølgelig også kan tage med hjem. Og så kan du klippe påklædningsdukker ud og måske tegne nyt tøj til dukkerne.

Men ingen vinterferie uden et nyt fuglehus, et foderbræt eller en ny støvleknægt. De traditionelle indendørs sysler i træværkstedet er selvfølgeligt stadig populære tilbud.

Fastelavn eller ej, varm kakao skal vi have. Du kan købe et dejligt krus varm kakao eller kaffe til 10 kr. i værkstederne, og i Spisehuset kan du købe nybagte boller. Spisehuset har i vinterferien også åbent fra kl. 10.30, og lukker kl. 16.00.