Efterårsferie – kartoffelferie på Flynderupgård – hverdage i uge 42

Efterårsferien står for døren…

…Og det betyder frisk luft, røde kinder og jord under neglene. Glem skolebøgerne og den travle hverdag, tag på landet og grav dine egne kartofler op.

Kartoffelferien, som efterårsferien bliver kaldt på Flynderupgård, byder igen på de gode gammeldags sysler, ja ikke bare sysler, men i den uge kan du prøve kræfter med noget af alt det arbejde, der er på en gård om efteråret.

Foruden at tage kartofler op, kan alle, der besøger gården i efterårsferien, få lov til at prøve at presse æbler til saft, udhule roer til roelygter og kværne korn til mel. Til gengæld ser det ikke ud til, at kastanjerne i år når at blive modne, så der kan laves fine kastanjedyr. Men så kan man i stedet for bage sig en lækker pandekage på grillen.

Der er aktiviteter alle hverdage i efterårsferien fra kl. 10.30-15.00.