I sidste nummer af nyhedsbrevet var der et indlæg af Gert Andersen, der var begyndt at skrive en lille dagbog fra livet blandt ”Vennerne” på Flynderupgård. Gert opdaterer løbende dagbogen, og nu kan du læse den – forløbige udgave – på foreningens hjemmeside www.fkfv.dk. Når Gerts får lyst og lejlighed, kommer der et afsnit mere på. Til dette nyhedsbrev bringer vi følgende lille uddrag, som han gerne ville have bragt – tak for det!

De fem M’er

Vi er usandsynlig heldige, vi som lever her i Danmark, hvor vi har et moderne demokrati, og hvor der bliver gjort så meget for os ældre. Vi, der bor her i Nordsjælland, har indtil videre sluppet for de bandekrige der hærger i det øvrige Danmark, og det gælder også her på Flynderupgaard, hvor vi også er sluppet for bandekrige.

Tilsyneladende har Bjørnebanden sat sig på fremstillingen af 16 nye borde, og der hersker en slags stilhed før stormen inden benene til bordene bliver fremstillet og sat på bordene.

Men vi er alle sammen meget heldige, fordi vi har nogle dejlige ”M”er, der gider gøre en masse for os mandfolk.

”M”erne: Merete, Maria, Majbritt, Majken og Margit skal have en uforbeholden ros, for den indsats de gør for os uimodståelige ”M”ænner . Vi ”M”ænner er godt nok lidt forskellige, set igennem humoristens briller, og nogen mere forskellige end andre, men al den forskellighed er det, der giver mangfoldigheden, og det der gør, at vi er så gode til at lave mangfoldige ting.