Foråret 2024 byder igen på 2 pilefletkurser med Ida Mundt.

Kursus 11: weekenden 13.-14. april
Kursus 12: weekenden 1.-2. juni

Kurserne er begge dage fra 9-16. Frokostpause ca. kl. 12 – 12.30.

Dette bliver så vores 11. og 12. kursus i rækken af arrangementer med Ida, som er en øvet pilefletter og igangsætter hos både nybegyndere og øvede. Vi er max 10 på holdet og lærer at flette en nem kurv eller andet efter ønske (giv besked herom ved betalingen). Der er ingen krav til medlemskaber eller bopælskommune, kurserne er åbne for alle interesserede.

Sted: Flynderupgård, Agnetevej 9, 3000 Helsingør i laden til venstre for hovedbygningen. Laden kan være kølig, ved godt vejr kan vi også sidde ude. Gratis parkering til højre for hovedbygningen.

Medbring arbejdstøj, en kaffekop, en skarp dolk (ikke foldekniv), en skarp grensaks og en 4-5 kg tung sten.

Vi sørger for kaffe/te i arbejdslokalet. Der kan købes frokoster i Spisestuen, som er kendt for sit historiske køkken (ca. kr. 80,- for dagens varme ret) – eller man kan medbringe egen mad og drikke.

1 weekendkursus koster DKK 450,- per person.

Derudover betales til Ida kontant eller på mobil pay for pil, ca. DKK 250 pr. person alt efter hvor flittig man har været. Der er mulighed for at købe overskudspil.

Deltagelse i kurset og ophold på gården er på eget ansvar – som under kurset er åben for publikum.

Tilmelding: På mail til benna@raagaard.dk. Kan også besvare evt. spørgsmål. Tilmeldingen er først gældende når betaling er modtaget.
Kurset arrangeres i samarbejde med Flynderupgårds Venner.

Ved afmelding senest 1 måned før kursusstart, refunderes kursusprisen minus et gebyr på kr. 100. Pladsen kan uden omkostninger overdrages til en anden. Senere afmelding berettiger ikke til refusion. I tilfælde af kursusaflysning, refunderes hele det indbetalte beløb.

 

Vasketøjet vaskes med sæbespåner