Foråret 2023 byder på 2 pilefletkurser med Ida Mundt.

Det første, den 1-2. april er udsolgt og derfor er der arrangeret et ekstra kursus:

Den 13.-14. maj.

Dette bliver så vores 7. og 8. kursus i rækken af arrangementer med Ida, som er en øvet pilefletter og igangsætter hos både nybegyndere og øvede. Vi er max 10 på holdet og lærer at flette en nem kurv eller andet efter ønske (giv besked herom ved betalingen). Der er ingen krav til medlemskaber eller bopælskommune, kurserne er åbne for alle interesserede.

Tid: Kursus 8: 13-14MAJ23.
Start lørdag kl. 9, slut kl. 16 og fortsættelse søndag kl. 9 med fælles oprydning og slut ca. kl. 16. Frokostpause kl. 12 – 12.30.

Sted: Flynderupgård, Agnetevej 9, 3000 Helsingør i laden til venstre for hovedbygningen. Laden kan være kølig, ved godt vejr kan vi også sidde ude. Gratis parkering til højre for hovedbygningen.

Medbring: Arbejdstøj, en kaffekop, en skarp dolk (ikke foldekniv), en skarp grensaks og en 4-5 kg tung sten.

Forplejning: Vi sørger for kaffe/te i arbejdslokalet og frokoster i Spisehuset, som er kendt for sit historiske køkken. Drikkevarer for egen regning.

Pris: 1 weekendkursus koster DKK 600,- per person.
Derudover betales til Ida kontant eller på mobil pay for pil, ca. DKK 250 pr. person alt efter hvor flittig du har været. Giv besked ved betalingen eller senest 1 måned før kurset, hvis du har særlige ønsker til pileindkøbet. Deltagelse i kurset og ophold på gården er på eget ansvar – som under kurset er åben for publikum.

Tilmelding: På mail til benna@raagaard.dk. Kan også besvare evt. spørgsmål.
Kurset arrangeres i samarbejde med Flynderupgårds Venner.

Betaling: Ved tilmelding til mobilpay 21 67 48 03 med angivelse af navn og kursusnr. Ved afmelding senest 1 måned før kursusstart, refunderes kursusprisen minus et gebyr på kr.100. Pladsen kan uden omkostninger overdrages til en anden. Senere afmelding berettiger ikke til refusion. I tilfælde af kursusaflysning, refunderes hele det indbetalte beløb.

 

Vasketøjet vaskes med sæbespåner