Et dejligt år på Flynderupgård er ved at rinde ud. Vi kan se tilbage på mange gode dage med mange hyggelige, og spændende aktiviteter for børn og voksne. Nye ting kom på programmet i år, ting som bliver udbygget til næste år. Samarbejdet mellem foreningens aktive og museets ansatte, ikke mindst Merete, der er frivillighedskoordinator, bliver stadig mere udbygget og godt. Der kommer løbende nye frivillige til, og kunsten er jo så, at ”overtale” jer nye til også at blive medlemmer af Venneforeningen. Med det øgede samarbejde med Helsingør Museum bredt set, er der også kommet et meget større samarbejde mellem de tre frivillighedsgrupper på museerne. Her i efteråret har de meget flittige, ”sypiger” på Klarergården syet dragter til børn. Studieturen til Amagermuseet i juni for en række frivillige gav god inspiration til netop den slags tøj til børn, som de kan have på til næste års
aktiviteter i sommerferien. Ideen om at indføre en skudsmålsbog er også på tapetet til næste år. Hos os bliver den tilpasset med nye små aktiviteter til sommerferien.
JO – der er skam mange gode ting at glæde sig til i det nye år! På gensyn i 2014.